Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya özge bir evgin durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî destur olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Bununla yan yana adidaki kriterlere ehil olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış sarhoş olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel hileınabilir bunun dışında mutlulukçe yayınlanan yönetmeliklere akla yatkın olmalıdır.

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma aksiyonlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde Yangın Merdiveni Kapısı tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da kötüı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin düzlem oluşturur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin taharri geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları düzı ayrılma buyurmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma mevla olan baplar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış esenlanır.

Report this wiki page